Nepostradatelné produkty pro pohodlné léto

Prázdniny spolu s létem jsou už za rohem. S touto sezónou se pojí spoustu radovánek, ale v parných dnech naše chodidla dostávají často zabrat. My jsme ale připraveni na všechno a máme pro vás hned několik tipů na to, jak si letní čas zpříjemnit!

 

Pohodlí i lepší klima v uzavřených botách

Ani během léta se někteří z nás nevyhnou nošení uzavřené obuvi, ať už v práci nebo při letních výpravách kamkoliv vás nohy zavedou. V parných dnech to ale nemusí být pro komfort našich chodidel vždy příjemné. Chodidlo se při větším pohybu více potí, o to více v létě, a proto je nutné zařídit mu co nejpříjemnější prostředí uvnitř obuvi.

 

Ortopedická vložka Viva Summer

O to se zaručeně postará naše ortopedická vložka Viva Summer z přírodních vláken. Její povrch tvoří bambusové froté s přírodním antibakteriálním efektem, které udrží vaše chodidla v suchu. Vložka obsahuje také přírodní sisalová vlákna z rostliny agáve, která zjemní došlap vašeho chodidla a přitom zachovávají vzdušnost.

Viva Summer má podporu příčné i podélné klenby a speciální polštářek ve tvaru kapky pro odpružení patní kosti. Ortopedická vložka jako celek ulevuje nejen chodidlům, ale i celému tělu. Díky bambusovému jemnému froté si chůzi s ní zamilujete i naboso. Co se týká dlouhodobějšího udržování hygieny, s tím není žádný problém, protože vložka je ručně pratelná.

viva summer

Jak vložku Viva Summer použít? Vyjměte stélku z vaší obuvi a nahraďte ji ortopedickou vložkou Viva Summer.

 

Lady Gel, vložka skvělá do lodiček i otevřené obuvi

Gelová, ultra tenká vložka Lady Gel, je navržená tak, aby byla nenápadná, a přesto významně zlepšila komfort v obuvi. Skvěle se hodí do obuvi s podpatky, a díky tomu, že téměř není vidět, ji můžete bez problémů nosit i v otevřené obuvi. Má sametově jemný povrch, je znovupoužitelná, omyvatelná i samolepicí, díky čemuž drží přesně tam, kde má. Gelová vložka Lady Gel vám zaručí měkčí došlap a o hodiny vám prodlouží pobyt i v nepohodlné obuvi bez pálení chodidel.

lady gel

 

Vaši obuv provoní sprej Sneaker Fresh

Sprej do obuvi Sneaker Fresh zajistí absorpci pachů a svěží sportovní vůni v obuvi až po dobu 48 hodin. Jeho použití je jednoduché i zábavné, stačí sprej vložit do obuvi, stisknout směrem dolů a vůně se tak dostane na obě strany a rovnoměrně se rozprostře.

 

Ochranný sprej s pravým hedvábím Silky Touch

Chcete si chůzi naboso v letních měsících užívat naplno? Se sprejem Silky Touch, který se aplikuje přímo na chodidla, to bude o něco jiný zážitek. Silky Touch obsahuje pravé hedvábí a na nohách vytvoří neviditelný film, který udrží vaše chodidla v suchu a poskytne jim větší ochranu před vytvořením oděrek a puchýřů. Sprej je pro pokožku vyživující a díky příjemné grepové vůni zaručí chodidlům dlouhotrvající svěžest.

silky touch

Náš tip: Abyste svůj komfort v obuvi ještě o něco zvýšili, nepodceňujte ani výběr vhodné obuvi. Doporučujeme volit vždy obuv s prodyšným materiálem, jako jsou různé membránové materiály nebo kůže.