Pedag

Za čím si stojíme.
 

Dali jsme sami sobě slib, že budeme vyrábět jen takové produkty, které udělají chůzi tak pohodlnou, že bez značky pedag už neuděláte ani krok. Druhým slibem, který si plníme, je, že vašim botám dáme takovou péči, aby vám dělaly radost co nejdéle. 
Kvalita všech materiálů a každého pracovního kroku je pro nás zásadní. Stejně jako cíl vytvářet opravdu užitečné produkty.


Inovativní technologie pro ještě dokonalejší udržitelnost 


Jsme součástí přírody, tak to jednoduše je. Proto žít i vyrábět udržitelným způsobem je důležitou součástí filozofie naší značky. Za všech okolností hledáme rovnováhu mezi technickými možnostmi, pohodlným životním stylem a ekologickými výrobky. A děláme to s vášní. Pravidelně optimalizujeme, používáme především přírodní ingredience a jako rozpouštědlo zejména vodu. Protože věříme, že každý z nás má plnou odpovědnost za lidi i za přírodu. 


Ruční výroba 


Chůze s vložkami pedag vám vykouzlí úsměv na tváři. Jak to? Tento příjemný pocit je výsledkem řemeslného umění našich zaměstnanců. Od výběru materiálu přes řezání, děrování, štípání, ražení, tvarování a laminování, až po samotné šití a balení prochází stélka mnoha rukama. Každý náš zaměstnanec pracuje s maximální péčí a investuje to, co žádný stroj nedokáže: svoje srdce a vášeň.