Oslavujeme Den matek se slevou 20 %

Protože každá si zaslouží obdiv! Maminky svým dětem věnují spoustu energie, ale aby ji mohli rozdávat neustále, nesmí také zapomínat na to, pravidelně ji dopřávat i sebe samým. Do 16.5.2023 můžete udělat krok vpřed většímu pohodlí se slevou 20 % nad 790 Kč.

S dětmi jsme neustále v pohybu, což dává zabrat celému tělu. Pro ženy jsme si dnes připravili 3 tipy, díky kterým budou jejich nožky ve větším pohodlí, ať už na hřišti nebo při chůzi v podpatcích!

Pohodlně nejen v podpatcích s Lady Gel

Jak si zpříjemnit pobyt v podpatcích, to je věčné téma. Extra tenká gelová vložka Lady Gel je v tomto ohledu opravdovým game changerem – naprosto mění pravidla hry. Stélka je prevencí bolesti a pálení stélek. Třešničkou na dortu je sametově hebký povrch, který je pro chodidlo příjemný na dotek. Díky svému tvaru i měkkosti je Lady Gel vhodná do obuvi s vysokým podpatkem a hodí se i do otevřené páskové obuvi. Díky vykrojenému tvaru ji ale určitě můžete využít klidně do balerín nebo sandálek. Je samolepící, takže bude držet přesně tam, kde má, navíc dá se libovolně přendat z jedné obuvi do druhé a v případě potřeby se může i zastřihnout.


 

Viva Mini pro podporu klenby a odpružení paty

Ručně vyrobená ¾ ortopedická vložka je skvělou volbou pro užší obuv. Ačkoliv je oproti klasickým ortopedickým vložkám menší, nabízí chodidlu konstrukci, která podrží jeho příčnou i podélnou klenbu a odpruží patu tak, aby zmírnila tlak na kolena, kyčle i páteř. Viva Mini tak zvyšuje komfort při běžných aktivitách i dlouhých vycházkách. S přírodně vyčiněnou hovězí kůží zlepšuje klima uvnitř obuvi a je skvělým parťákem na dennodenní nošení.


 

Silky Touch proti pocení a na ochranu chodidla

Přichází období bosých chodidel. Přinášíme vám proto další tip k tomu, jak se v botách cítit skvěle i naboso a v parných dnech. Tím zázračným receptem je sprej Silky Touch. Sprej po aplikaci vytvoří na chodidlech neviditelný film, díky kterým budou vaše nožky v suchu a budou chráněné proti tření a tvorbě puchýřů. Sprej má navíc příjemnou grapefruitovou vůni, a tak vám zaručí i příjemnou svěžest.