NOVÝ PŘÍSTUP K DŘINĚ, V RÁMCI KTERÉHO JE POHODA NOHOU DŮLEŽITÁ

V dnešní době jedeme všichni takzvaně „na výkon“. Ambiciózní cíle máme v práci, chceme stihnout co nejvíce zábavy, cestování a vysoké cíle si často klademe i v rámci sportu – chceme si udržet dobrou fyzickou kondici i zdravého ducha, a tak běháme, hrajme všelijaké druhy sportu nebo třeba chodíme do fitka. Jak ale v této době zaměřené na výkon můžeme našemu tělu alespoň trochu ulevit a dodat mu energii, kterou potřebuje víc než kdy jindy?

VAŠE NOHY NESOU CELÉ VAŠE JÁ

Začněte od nohou! Nohy, konkrétně vaše chodidla, jsou dennodenně zatěžovány celou vahou vašeho těla, a od jejich kondice se odvíjí i to, jak budete výkonní nebo naopak unavení. Problémy s nohami dnes navíc trápí velkou část populace a později mohou vést k dalším zdravotním komplikacím se zády, koleny, kyčlemi, ale dokonce mohou zapříčinit i bolesti hlavy. Nohy jsou jednoduše cennou částí našeho těla, o kterou je třeba správně pečovat.


ORTOPEDICKÉ VLOŽKY JAKO AKCELERÁTOR VÝKONU – OBJEVTE PEDAG OUTDOOR

Naše speciálně navržené ortopedické vložky, které byly vyvinuty ve spolupráci se skutečnými odborníky, mají jednoznačný vliv na zvýšení výkonu a předchází únavě, a to zejména díky podpoře klenby a správnému odpružení.

OUTDOOR: Milovníky turistiky a golfu potěší ortopedická vložka Outdoor. Mezi její přednosti patří podpora klenby a stabilizace kotníku ve správné poloze díky speciální vrstvě pěny. Dále tlumí nárazy na nerovném povrchu, je velmi odolná, protiskluzová, zajišťuje výbornou přilnavost a neutralizuje veškerý zápach. Skvěle odvádí vlhkost od chodidla a extrémně rychle schne. Kombinace všech výše uvedených vlastností předchází únavě chodidel a zajišťuje, že se vaše nohy během turistických výprav nebo golfových turnajů budou cítit v maximálním pohodlí.

Vložku lze prát v ruce, zastřihnout, a dokonce i tepelně tvarovat, čímž se dokonale přizpůsobí tvaru vašich bot. Ortopedická vložka Outdoor je dostupná ve třech obloukových výškách, kterou si vyberete podle typu vaší klenby – LOW (nízká), MID (střední) a HIGH (vysoká).


REGENERACE PO SPORTOVNÍM VÝKONU JE DŮLEŽITÁ

Péče o nohy a chodidla po sportovním výkonu je stejně tak důležitá jako to, na jakých stélkách stojí nohy při sportu, protože jen po správné regeneraci a odpočinku můžete opět skočit do plného nasazení. Ortopedická vložka VIVA Sport je univerzální pro všechny, kteří si zakládají na pohodlí a chtějí udržovat svá chodidla fit dennodenně, nejen po dobu sportovního výkonu. Speciální patní polštářek ve tvaru kapky, který má pedag patentovaný, společně s high-tech pěnou změkčují každý došlap, a tak si můžete být jisti, že se budete cítit příjemně i po celém dni stráveným na nohou.




NEZAPOMÍNEJTE ANI NA TY NEJMENŠÍ

Špatně vyvinutá chodidla má mnoho dětí již ve velmi útlém věku, jelikož většina obuvi nemá ze zdravotního hlediska vhodnou konstrukci. Děti navíc, stejně jako dospělí, podléhají velké zátěži, nosí těžké učebnice do školy, a navíc se obvykle více pohybují a často sportují. Čím dříve do bot vložíte tu správnou ortopedickou vložku, tím déle bude mít noha to správné prostředí k tomu, aby se správně vyvíjela a postupně se nedeformovala. Stejně jako u dospěláka, s vhodnou stélkou v obuvi bude vaše dítko vytrvalejší a zkrátka plné energie.



ZÁSADNÍ JE UDRŽITELNÝ VÝKON

Úrazy, ke kterým přispěla únava a nepřiměřená námaha mohou být velice ošklivé a mohou přinést nepříjemné následky na celý život. Správnou oporou chodidel a jejich postavením v kombinaci s měkčími dopady díky odpružení můžete zranění snadno předejít. Výkon je tak nejenže mnohem silnější, ale také stabilní a dlouhodobě udržitelný. Žijte a sportujte s lehkostí díky tomu, že se vaše nohy budou cítit pohodlně!