KRÁČEJTE POHODLNĚ LÉTEM S ORTOPEDICKOU VLOŽKOU VIVA SUMMER

Léto vybízí k dlouhým procházkám i všelijakým sportovním aktivitám. Naše nohy tak v tomto období dostávají zabrat více než kdy jindy, a to je pravý důvod k tomu, dopřát jim ten správný komfort a vytvořit jim příjemné klima v uzavřených botách. Dejte sbohem bolesti a unaveným nohám s Viva Summer!

 

Viva – bestseller v ortopedických vložkách s dlouholetou tradicí

 

Ortopedická vložka Viva byla vyvinuta jako první patentovaná ortopedická vložka na světě, je tu s námi již více než 60 let a dodnes patří k ikonickým produktům značky pedag. Její kouzlo tkví ve speciálním tvaru a především odpružené patě v podobě jedinečného patního polštářku ve tvaru kapky. Vysokou kvalitu vložek zaručuje nejen jejich vyladěná stavba a kvalitní použité materiály, ale v neposlední řadě také ruční výroba v Německu.

Původní ortopedická vložka Viva se postupem času rozrostla v celou řadu ortopedických vložek Viva, kterým nechybí karbonový skelet pro podporu podélné klenby, měkká metatarzální podložka neboli srdíčko pro podporu příčné klenby a již zmíněný patní polštářek.

 

 

Přivítejte letní verzi Viva Summer

U jednotlivých vložek z rodiny Viva najdete drobné rozdíly. Ideální volbou na léto je, jak už z jejího názvu vyplývá, je Viva Summer, která je maximálně hygienická a skvělá pro chůzi naboso. Její povrch tvoří absorpční bioaktivní froté s protkaným stříbrem a zespodu pevná „sisalová vlákna“ z rostliny Agáve. Tato kombinace dokáže perfektně udržet vaše chodidla suchá, svěží a bez zápachu i během horkých letní dnů. Vložka je navíc ručně pratelná, a tak se nemusíte bát ani případného většího znečištění vrchní látky.

 

 

Jak zajistit vašim nohám ještě větší pohodlí v teplých měsících?

Dbáte na hygienu a chcete vaše nohy i boty udržet co nejdéle svěží? Pak můžete vybrat některý z našich antibakteriálních sprejů. Naším horkým tipem na léto je Silky Touch, takzvané silonky ve spreji, které eliminují pocení a dodávají příjemnou čerstvou vůni.