Komfort, na který si rychle zvyknete

Jakmile jednou šlápnete do našich odpružených ortopedických vložek se speciální konstrukcí a pečlivě vybranými materiály, už z nich nebudete chtít vystoupit. Vložky pedag zkrátka představují komfort, na který si rychle zvyknete. A to při každé příležitosti, protože vybírat můžete z mnoha modelů podle toho, kdy a kam vložky budete nosit. Jak se nám ale povedlo k tomuto komfortu dojít? To se dozvíte v následujícím článku.

 

Spolupráce s profesionály v oboru

Na vývoji našich ortopedických vložek spolupracujeme s uznávanými ortopedy, abychom zaručili, že konstrukce se všemi dalšími detaily bude přínosem pro zdraví chodidel i celého těla a zdrojem pohodlí pro každého. Velmi precizní jsme také při samotné výrobě, například na výrobě jednoho páru ortopedických vložek z rodiny Viva se podílí celkem 12 lidí, a to proto, že každý úkon svěřujeme do rukou opravdového odborníka. 

 

Prvotřídní kvalita a funkčnost

Našim hlavním záměrem je nejen pocitové pohodlí v první moment vyzkoušení vložky, ale také správná funkčnost ortopedických vložek, jako je správné odpružení paty, podpora klenby nebo adekvátní tlumení každého kroku dle typu dané vložky. Díky těmto prvkům se budete cítit pohodlně, ale zároveň ulevíte svým nohám, a dokonce i celému tělu, ať už při běžných denních aktivitách, na túře nebo při sportu. Ortopedické vložky jsou komfortem i prevencí, předcházejí problémům s chodidly, ale také třeba bolestem kyčlí, zad nebo hlavy.

 

Pečlivě vybíráme přírodní nebo inovativní high-tech materiály

Opravdový komfort zaručují v neposlední řadě použité materiály. Proto pečlivě vybíráme ty, ve kterých se budete cítit dobře, vaše pokožka v jejich obklopení bude moct "dýchat" a které se perfektně hodí pro konkrétní aktivity. Z přírodních materiálů často volíme bavlnu, bambusové vlákno, len, ovčí vlnu nebo hovězí a ovčí rostlinně vyčiněnou kůži. Takové rostlinné zpracování kůže je oproti tomu chemickému náročnější a finančně nákladnější, nicméně zaručuje vyšší odolnost a životnost kůže. Nejrůznější high-tech materiály se skvělými vlastnostmi jako je savost, prodyšnost nebo otěruvzdornost pak využíváme především u sportovních vložek nebo u těch modelů, které se hodí pro outdoorové aktivity.

I díky použití kvalitních materiálů jsou naše vložky dlouhotrvající a jejich běžná životnost je od 1 do 4 let, v závislosti na zátěži a na tom, jak je o vložku pečováno.

 

Většinu ortopedických vložek vyrábíme ručně v Německu

Téměř všechny naše ortopedické vložky vznikají v Německu, kde jsou vyráběny ručně. Právě pečlivé postupy při výrobě a důraz na detail zaručují kvalitu, kterou od nás naši zákazníci očekávají. O tom, zda byla daná vložka ručně vyrobena v Německu, se můžete přesvědčit u každého produktu, který buď je nebo není označen příslušným štítkem.

 

Potrpíme si na každý detail včetně balení

Naším hlavním cílem je doručit všem pohodlí a kvalitu na úrovni, kterou považujeme za standard. Proto je pro nás důležité naprosto vše od A do Z, nevyjímaje balení. U toho se zaměřujeme také na udržitelnost a v případě obalů našich vložek používáme recyklovatelný papír s možností opakované recyklace. Zajímavostí je, že při doručování našich produktů zákazníkům po České republice využíváme obalové materiály, které již v minulosti byly jednou použity. Snažíme se je tak využít naplno a ulehčit tím přírodě.