Back to school: Ta nejlepší péče pro sneakers i chodidla

Školáci se můžou vrátit do školy ve velkém stylu a taky v pohodlí! Objevte produkty, které jim zpříjemní každý den a postarají se o jejich sneakers – čisté a svěží tenisky budou díky pečujícím produktům součástí stylové „školní uniformy“. Ve dnech od 1.9. do 20.9.2023 navíc můžete využít 20% slevu při nákupu nad 990 Kč.

 

Sneaker Magic Step

Jak udělat tenisky, ale i jinou obuv pohodlnější za pár vteřin? Vložte do nich ortopedické vložky. Tou pravou volbou by mohly být konkrétně vložky Sneaker Magic Step! Paměťová pěna, bambusová vlákna, odpružení paty a podpora příčné a podélné klenby zajistí chodidlům maximální komfort. Povrch z bambusového vlákna ocení všichni, kteří v botách tráví hodně času, je totiž přirozeně antibakteriální, odvádí od chodidla pot a je příjemný i pro chůzi naboso. Celkovou výhodou je, že díky jednomu páru vložek uděláte pohodlnou obuv hned z několika párů bot.

 

Sneaker Cleaner

O čistotu tenisek se postará Sneaker Cleaner, který je vhodný především na podešve tenisek. Ty dostávají dost zabrat a obzvlášť na světlých podešvích bývá znečištění dost viditelné. Sneaker Cleaner se o vyčištění jednoduše postará.

 

Sneaker Fresh

Tělocvik mezi vyučováním nebo dlouhé hodiny strávené ve škole v uzavřených botách můžou občas pěkně otrávit. Není nad to, cítit se svěží za každé situace. K tomu vám pomůže náš Sneaker Fresh. Speciální sprej do obuvi s hravým způsobem použití. Stačí vložit hlavicí do obuvi, stisknout a obuv je rázem provoněná!